Vaarvakantie Limburg


button_vaarvakantie_page   button_prijzen   button_vaarroute   button_brochure   button_reserveren

Geen vaarbewijs nodig!

Een onvergetelijke vakantie op de limburgse wateren in een comfortabele jacht die van alle gemakken is voorzien. Bij Bootverhuur Boschmolenplas wordt uw vaarvakantie werkelijkheid!

Vertrek vanuit het grootste aaneengesloten watersportgebied van de BENELUX : “De Maasplassen”
Ontdek historische steden in Nederland zoals Roermond, Venlo, Nijmegen en ‘s Hertogenbosch. Proef van de rijke gastronomie en geniet van groot cultureel aanbod.
Ongerepte natuur in vaargebieden zoals het Leukermeer, de kanalen en de Nederlandse Biesbosch.

De boot

De 13,20 meter lange motorboot die in 2011 volledig is vernieuwd beschikt over een krachtige 85 pk motor en is voorzien van een ruime hoeveelheid aan comfort. Op het ruime achterdek is genoeg ruimte om gezellig met zijn allen buiten te kunnen zitten terwijl u aan het varen bent. Neem gerust een duik in het water via het zwemplatform dat zich aan de achterzijde van de boot bevindt. De boot beschikt over 2 slaapkamers. 1 kamer met een 2 persoonsbed, en 1 kamer met 1 eenpersoonsbed en 1 twijfelaar. Er is ruimte voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen. Het toilet is zeer eenvoudig te gebruiken en electrisch bedienbaar.De keuken beschikt over moderne apparatuur zoals een vaatwasser en een oven. Tevens is er een gezellige woonkamer met comfortabele zithoek waar u met zijn allen kunt zitten.

Informeert u gerust naar alle mogelijkheden.